Jegyvásárlás

Kedves Nézőink!

Előadásaink a hatályban lévő rendeletnek megfelelően

VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY NÉLKÜL IS LÁTOGATHATÓK!

A rendeletek változását színházunk is minden esetben követi, és  mindig az aktuális szabályozásnak megfelelően jár majd el. 

 JEGYRENDELÉS:

e-mail: info@zsambekiszinhaz.hu | telefon: 30 649 8899; 30 243 6531

JEGYVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGEK:

-jegyvásárlás bankkártyás fizetéssel az előadás helyszínén (ÁFÁS számla igényüket kérjük előre jelezzék)
-online jegyvásárlás a jegy.hu és a jegy.hu/city/zsambek oldalon
-jegyvásárlás a zsámbéki Tourinform Irodában – készpénzzel és bankkártyával -, hétvégén, az előadás napján, illetve hétköznap nyitvatartási időben. 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK:

Pénztárnyitás az előadás kezdete előtt egy órával.
Az előadás(o)k ideje alatt büfé áll rendelkezésre a közönség számára.
Az előadások helyszíne, a Zichy-kastély és a Romtemplom akadálymentesen bejárható. A Zichy-kastélyba meghirdetett előadásokra a közönség beléptetése a főkapun keresztül történik. A főbejárat a Mányi út, illetve a Zichy Miklós tér felől egyaránt megközelíthető. Parkolási lehetőség az épület főbejárata előtt, valamint a kastély Akadémia utca felőli oldalán is található.

Felhívjuk az eseményeinkre látogatók figyelmét, hogy az előadásokról kép- és hangfelvétel készítése tilos!

JEGYÁRAK-INFORMÁCIÓK

helyszínen: 2.800 Ft | elővételben: 2.500 Ft 

Július 4-i délelőtti és esti előadásainkra a belépő ára egységesen 200 Ft
Július 28-i előadásunkra a belépő ára elővételben 4.500 Ft, helyszínen 5.000 Ft

Az előadás napján a helyszínen vásárolt, valamint az előzetesen lefoglalt és előjegyzett, de az előadás napjáig meg nem vásárolt jegyek ára: 2.800 Ft.

Elővételben történt online jegyvásárlás esetén a belépéshez kinyomtatás nélkül, mobilkészüléken is bemutatható a jegyeken lévő QR kód.

BÉRLETÁRAK-INFORMÁCIÓK

10 előadásra szóló szabadbérlet | 21.000 Ft

A szabadbérlet – az alább jelzett programokat kivéve – bármely repertoáron lévő előadás közül 10 szabadon választott darabra érvényes. A bérlet nem névre szól, szabadon átruházható és felhasználható családi jegyként.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy amennyiben a választott előadás megkezdése előtt legkésőbb 20 órával nem jelzik előre érkezésüket, nem tudjuk garantálni a bérletes helyet. Bérletes nézőinket csak abban az esetben tudjuk beengedni az előadásra, ha a nézőtéren vannak még szabad férőhelyek.

Szombat-vasárnapi előadásnapok esetén kérjük adott hét péntek 12.00 óráig  jelezzék érkezésüket az info@zsambekiszinhaz.hu címen.

Részvételi szándék visszajelzésének hiányában az előadást megnézettnek tekintjük, későbbi pótlásra nincs lehetőség. A már megvásárolt bérletet nem áll módunkban visszaváltani!

A 10 előadásra szóló szabadbérlet június 1-től megvásárolható személyesen a zsámbéki Tourinform irodában. Irodánkban készpénzes és bankkártyás fizetés egyaránt lehetséges.

A bérlet vételárának kiegyenlítése bankszámlára történő átutalással is teljesíthető. Utaláskor a közlemény rovatban kérjük tüntessék fel a VEVŐ NEVÉT és a BÉRLET szót. 

Kedvezményezett: Zsámbéki-medence Idegenforgalmi Egyesület 

Számlaszám:  CIB Bank 10701180-49151808-51100005

A bérlet vételárának átutalásával egyidejűleg arra kérjük Önöket, hogy elérhetőségeink egyikén (telefon, email) adják meg számlázási címüket. 

BÉRLETTEL NEM LÁTOGATHATÓ PROGRAMJAINK:

július 4, 11.00 óra: Fabók Mancsi Bábszínháza: A székely menyecske meg az ördög
július 4, 20.00 óra: Fabók Mancsi Bábszínháza: Azért a kis bolondságért
július 28, 21.00 óra: Anthony McCarthy: A két pápa
július 31, 17.30 óra: Payer Öcsi emlékkoncert

IDŐJÁRÁSI VISZONYOK

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a színház legkésőbb az előadás napján 15.00 óráig a www.zsambekiszinhaz.hu honlapon közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a színház az előadás megtartására készül.

Színházunk szándéka, hogy még kétséges időjárási viszonyok között is megkezdje, illetve folytassa az adott szabadtéri előadást. A Zsámbéki Nyári Színház szabadtéri színpadának nézőtere fedetlen, javasoljuk, hogy a várható kedvezőtlen időjárásra való tekintettel hozzanak magukkal meleg és vízálló öltözetet. 

Kedves Közönségünk! Kérjük olvassák el a szabadtéri előadásokra vonatkozó szabályzatunkata