Site Overlay

Jegyvásárlás

 JEGYRENDELÉS:

e-mail: info@zsambekiszinhaz.hu | telefon: 30 649 8899; 30 243 6531

JEGYVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGEK:

online jegyvásárlás a jegy.hu oldalán: www.jegy.hu/city/zsambek
jegyvásárlás elővételben: a zsámbéki Tourinform Irodában nyitvatartási időben: Tourinform Zsámbék, 2072 Szent István tér 3.
| Nyitvatartás | hétfő-péntek: 8.00-16.00
jegyvásárlás a helyszínen: az előadások előtt egy órával, (19.00-tól), csak bankkártyás fizetési lehetőséggel
jegyrendelés: a jegyrendelést és a jegy(ek) vételárának kiegyenlítését követően a belépésre jogosító e-ticket-et válaszlevélben küldjük el. Az e-ticket egy teljes értékű, belépésre jogosító elektronikus jegy, amelyet nem szükséges kinyomtatni, az előadásra való belépéskor elegendő okostelefonon bemutatni. Jegyrendelésnél kezelési költség nélkül vásárolhatók jegyek! Jegyrendelés: info@zsambekiszinhaz.hu

SZABADBÉRLET

A 4 vagy 6 előadásra szóló szabadbérleteink a 2024.es évad végéig érvényesek. Ez alatt idő alatt bármely szabadon választott előadásra felhasználhatóak.

A szabadbérlet limitált darabszámban elérhető, kizárólag írásban igényelhető, vételára átutalással egyenlíthető ki.

4 szabadon választott előadást tartalmazó bérlet: 13.500 Ft

6 szabadon választott előadást tartalmazó bérlet: 20.000 Ft

Tájékoztatás és információ: +36-30-2436531

Szabadbérlet igénylés: info@zsambekiszinhaz.hu

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK:

Pénztárnyitás az előadás kezdete előtt egy órával.
Az előadás(o)k ideje alatt büfé áll rendelkezésre a közönség számára.
Az előadások helyszíne, a Zichy-kastély és a Romtemplom akadálymentesen bejárható. A Zichy-kastélyba meghirdetett előadásokra a közönség beléptetése a főkapun keresztül történik. A főbejárat a Mányi út, illetve a Zichy Miklós tér felől egyaránt megközelíthető. Parkolási lehetőség az épület főbejárata előtt, valamint a kastély Akadémia utca felőli oldalán is található.

Felhívjuk az eseményeinkre látogatók figyelmét, hogy az előadásokról kép- és hangfelvétel készítése tilos!

ELŐADÁS UTÁNI TÖMEGKÖZLEKEDÉS-INFORMÁCIÓK

A Zichy-kastélyban tartott előadások  után Zsámbék, autóbuszforduló állomásról 21.45-kor és 22.45-kor indulnak Volánbusz-járatok Budapest irányába. A 789-es körjárat Perbál és Páty érintésével közlekedik Budapestre. 

Menetrend

JEGYÁRAK-INFORMÁCIÓK

a helyszínen és elővételben: 3.900 Ft – 4.900 Ft 

Elővételben történt online jegyvásárlás esetén a belépéshez kinyomtatás nélkül, mobilkészüléken is bemutatható a jegyeken lévő QR kód.

 

IDŐJÁRÁSI VISZONYOK

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a színház legkésőbb az előadás napján 15.00 óráig a www.zsambekiszinhaz.hu honlapon közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy az előadás fedett helyszínen (Zichy-kastély aula) kerül megtartásra.

Színházunk szándéka, hogy még kétséges időjárási viszonyok között is megkezdje, illetve folytassa az adott szabadtéri előadást. A Zsámbéki Nyári Színház szabadtéri színpadának nézőtere fedetlen, javasoljuk, hogy a várható kedvezőtlen időjárásra való tekintettel hozzanak magukkal meleg és vízálló öltözetet. 

Kedves Közönségünk! Kérjük olvassák el a szabadtéri előadásokra vonatkozó szabályzatunkat

Scroll Up